Embed code not working

1 month 1 week ago #91 by edwardcopping
Sorry I can't find that - can you please point me in the right direction?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 1 week ago #92 by edwardcopping
I should have said I am trying to use it in a Custom Module and have tried to follow your documentation on this, but am not sure I have done it correctly.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 1 week ago #94 by administrator
With Custom module, you need to turn on "Prepare Content" in the "Options" tab.

JoomHelper - Free Joomla Extensions and Tutorials.
- Facebook: bit.ly/3Fmq9AN
- Youtube: bit.ly/33onadN
- Donate: bit.ly/3uu8yFs

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 1 week ago #96 by edwardcopping
Yes I have done this but all I get is the view in this screen capture enclosed and clicking on the link doesn't open the .pptx file.

The code I have in there is:

{embedoffice IntrotoACS.pptx}

The file is located in the root folder.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 6 days ago #97 by administrator
Can you send your site access to my email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , I will help you asap.

JoomHelper - Free Joomla Extensions and Tutorials.
- Facebook: bit.ly/3Fmq9AN
- Youtube: bit.ly/33onadN
- Donate: bit.ly/3uu8yFs

Please Log in or Create an account to join the conversation.